Αφού διαλέξετε τα προϊόντα, που θέλετε να αγοράσετε και τα προσθέσετε στο καλάθι των αγορών σας, μπορείτε να πληρώσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 

Α. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners και Discover.

Η εταιρεία Spanidis Shoes, που λειτουργεί από το 1969 στη Θεσσαλονίκη, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στο ηλεκτρονικό της κατάστημα.
Η χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα Spanidis-Shoes.gr προστατεύεται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας με ψηφιακή πιστοποίηση από αξιόπιστους φορείς για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του internet, σε παγκόσμια κλίμακα.
Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στον ασφαλή διαδικτυακό τόπο της συνεργαζόμενης τράπεζας.
Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας. Ο έλεγχος και η πληρωμή γίνεται άμεσα μέσω της συνεργαζόμενης τράπεζας.
Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.

 

Β. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Ο πελάτης πληρώνει με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του, τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας.
Η δυνατότητα της αντικαταβολής ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος και είναι δωρεάν.

 

Γ. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ή ΠΛΗΡΩΜH IRIS

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (απευθείας ή μέσω IRIS).
– Στις πληρωμές μέσω κατάθεσης, η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μόνο εφόσον το έμβασμα γίνει με έξοδα αποστολέα (“OUR”, όχι “SHA”) και εφόσον στην αιτιολογία της κατάθεσης καταχωρηθεί ο αριθμός της παραγγελίας στην οποία αφορά καθώς και το ονοματεπώνυμο του καταθέτη, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει ταυτοποίηση.
– Επίσης, μπορείτε να κάνετε τη μεταφορά του ποσού μέσω των τραπεζικών πληρωμών IRIS (προς τον ΑΦΜ: 081135507). Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχουν τραπεζικά έξοδα.
Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση “αναμονής” μετά την καταχώρησή της, έως ότου επιβεβαιωθεί από εμάς η κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.
Εφόσον δεν επιβεβαιωθεί η κατάθεση εντός δύο εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα ακυρωθεί.
ALPHA BANK
Αριθ. Λογ/σμού: 405-00-2002-003558
ΑΦΜ: 081135507
IBAN: GR88 0140 4050 4050 0200 2003 558
BIC: CRBAGRAAXXX
Δικαιούχος: ΣΠΑΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞ. & ΥΙΟΣ ΟΕ

 

Back to Top
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!